Wie zijn we

Wij benadrukken de kwaliteit van jouw werk.

USB Atelier helpt professionals in foto- en videografie om hun brand te versterken, via een aanbod van exclusieve USB sticks en USB boxen die we personaliseren met een piekfijne gravure. Wij geloven dat wat jij maakt met hart en ziel méér verdient dan een simpele downloadknop. Met de producten van USB Atelier geef jij jouw werk extra glans wanneer je het overhandigt aan jouw klant.

Ons atelier is onderdeel van HOSHII, specialist in het maken van unieke details voor bijzondere momenten. We hebben jarenlange ervaring met graveren van USB`s in hout en glas. Onze focus ligt op duurzame producten, die functionaliteit en esthetiek samenbrengen.

Focus op duurzaamheid en kwaliteit.

We hebben een zwak voor all things wood. Het is een natuurlijk materiaal dat uitblinkt in eenvoud en schoonheid. Elk stuk hout is uniek, zo ook elke USB en elke foto box die wij personaliseren.

Niet enkel de looks van onze USB`s zijn uitmuntend, ook voor de technologie binnenin kiezen we enkel het beste. Al onze USB`s bevatten A-klasse geheugenchips van het hoogte niveau, gemaakt in Japan.

Time is money. Al onze USB`s zijn type 3.0 met hoge schrijfsnelheid, zodat jij slechts een minimum aan tijd hoeft te besteden aan het opladen van je bestanden.

Yes, we care.

We verpakken alle bestellingen 100% vrij van plastic. We hergebruiken ook het verpakkingsmateriaal van onze inkomende leveringen maximaal.

#allebeetjeshelpen